Hoogtepunten van Tanzania natuurreizen

Ieder jaar gaan er talloze toeristen op Tanzania natuurreizen. Terwijl het land minder bekend is dan Zuid-Afrika of Kenia, heeft iedereen weleens van de Serengeti gehoord. Het is een van de populairste plekken om op safari te gaan en de Serengeti is zonder twijfel de belangrijkste stop op alle Tanzania natuurreizen. De Serengeti is de plek om grote groepen leeuwen te bekijken. In tegenstelling tot andere safari bestemmingen, is de kans groot dat de leeuwen gespot worden. Tijdens een safari in de Serengeti ziet u ook gegarandeerd zebra’s, nijlpaarden, olifanten en giraffen. Bij alle Tanzania natuurreizen behoort de Ngorongoro-krater tot de hoogtepunten van de reis. Dit is een van de dichtstbevolkte wildgebieden in de wereld en een werelderfgoed van UNESCO. De Tanzania natuurreizen bestaan niet alleen maar uit het bezoeken van safariparken. De reizen bieden nog veel meer interessante bezienswaardigheden. In het land liggen prachtig bergen, inclusief de wereldberoemd Kilimanjaro. Dit is een populaire bestemming voor bergbeklimmers en enthousiaste wandelaars vanuit de hele wereld. Ook de eilanden van Zanzibar horen bij Tanzania. Vanaf daar kunt u dolfijnen en walvissen bekijken en snorkelen of duiken in de koraalriffen met vissen en schildpadden.

Hoogtepunten van India natuurreizen

Ieder jaar kiezen steeds meer natuurliefhebbers voor India natuurreizen. Het grootste gedeelte van de 20ste eeuw werden alleen een beperkt aantal Indiase eilanden, zoals Goa en en Andaman, gezien als vakantiebestemming. De laatste jaren is India sterk gegroeid als toeristische trekpleister. De India natuurreizen zijn vooral ontzettend populair en daar zijn veel goede redenen voor. De belangrijkste trekker van de India natuurreizen is de fauna. Als u India bezoekt, bent u ervan verzekerd dat u veel bijzondere dieren ziet, zoals:

  • Tijgers;
  • Luipaarden en sneeuwluipaarden;
  • Olifanten;
  • Wolven;
  • Hyena’s;
  • Beren.

De dieren in India zijn wel wat moeilijker te spotten dan bijvoorbeeld op een Afrikaanse safari, maar dat geeft juist een gevoel van spanning en avontuur. Als u kiest voor India natuurreizen met een lokale gids is de kans groot dat u vrijwel alle diersoorten tegenkomt. Verder kunt u in India genieten van een gevarieerd en prachtig landschap: van kamperen in de woestijn, wandelen in de Indiase ruige bergen tot relaxen op schitterende stranden en eilanden.

Een reis kiezen en boeken

Wilt u de mooiste plekken in de natuur tegenkomen in een ver land? Dan raden we aan om uw reis via een professionele reisorganisatie te boeken. Zo weet u zeker dat u op de beste spots komt en is de kans groot dat u de verschillende soorten dieren ziet. U krijgt tips over de mooiste landschappen waardoor u op de minst bezochte plekken uitkomt. In Nederland is Sundowner Wildlife Holidays de reisorganisatie die gespecialiseerd is in India natuurreizen en Tanzania natuurreizen. Op hun website sundowner.nl vindt u informatie over de verschillende soorten reizen. Het aanbod en de reisprogramma’s staan per land uitgebreid op de website omschreven. Sundowner Wildlife Holidays heeft al jarenlang ervaring met diverse natuurreizen naar verschillende landen. Daarom kunnen ze u van goed advies voorzien. Bent u geïnteresseerd in een van de natuurreizen van Sundowner Wildlife Holidays? Neem dan contact met Sundowner op. Op basis van uw wensen ontvangt u een persoonlijk reisvoorstel en een offerte. Als het voorstel helemaal naar wens is, maken ze alle nodige boekingen en afspraken voor u. Dat scheelt u veel tijd en moeite en u weet zeker dat  alles goed geregeld wordt. Een bijkomend voordeel is dat u tijdens uw reis altijd contact op kan nemen met de medewerkers van Sundowner. Ze staan 24 uur voor u klaar. Sundowner zorgt ervoor dat u optimaal en zorgeloos kunt genieten van uw reis en de natuur.

Reageren is niet mogelijk