Vakantie & Reizen

Wat is er nu mooier dan veel van de wereld zien? Vroeger was het slechts weinig mensen gegeven, maar tegenwoordig gaan zelfs studenten op wereldreis. De mogelijkheden op het gebied van mobiliteit en vervoer zijn dusdanig toegenomen, dat het voor bijna elke Nederlander haalbaar is om in zijn leven geregeld te reizen. En daar maken we met zijn allen gretig gebruik van.

Backpackvakanties, groepsreizen en vliegtuigtickets zijn allemaal niet aan te slepen. Dagelijks verschijnen er nieuwe aanbieders op het gebied van reizen en vakanties. Maar wat zijn nu de écht betrouwbare partijen in dit woud van dienstverleners? De meeste mensen zien inmiddels door de bomen het bos niet meer.

Van bedrijfsuitje tot familiedag

Dit is precies de thematiek waar we bij Boats & Boating in gespecialiseerd zijn. We beschikken over een extensief netwerk in de reis- en vakantiebranche en weten precies welke ondernemingen diensten aanbieden die de moeite waard zijn. We richten ons hierbij overigens niet alleen op verre reizen of exotische vakantieoorden. Want een bedrijfsuitje in de provincie kan meer plezier opleveren dan een teambuildingtraject op een verre bestemming.

Binnen een straal van enkele tientallen kilometers bevinden zich vaak meerdere aanbieders op het gebied van familiedagjes en personeelsfeesten. Het probleem is alleen: veel bedrijven zijn hier niet van op de hoogte of maken er simpelweg geen tijd voor vrij. Gelukkig personeel is echter een voorwaarde voor een optimale productiviteit op de werkvloer. Boats & Boating adviseert daarom niet alleen de particuliere consument over de beste tripjes om maximaal te ontspannen, maar tipt ook bedrijven over de leukste bedrijfsfeestlocaties die vaak verrassend dicht in de buurt zijn.

Levensveranderende reizen

Gaat het u niet zozeer om de bestemming, maar om de ervaring van het reizen? Dan is het aan te bevelen om een levensveranderende reis te maken. Zo’n reis dient aan meerdere criteria te voldoen, waarvan het opdoen van nieuwe indrukken en het bij voorkeur een langere tijd wegblijven de belangrijkste zijn. Dit is waarom een safari zoveel populariteit geniet; het verzekert u van een compleet nieuwe levenservaring en u bent even in een compleet andere wereld.

Een type reis dat nóg beter aan bovengenoemd profiel voldoet, is de cruise. Uw vakantie doorbrengen op een schip mag op het eerste gezicht dan saai lijken, de werkelijkheid ziet er heel anders uit. U doet namelijk continu nieuwe bestemmingen aan en reist via het water de hele wereld over. En dat is iets dat we bij Boats & Boating alleen maar kunnen aanbevelen.

Reageren is niet mogelijk