Mobiliteit

Intercontinentaal reizen lijkt iets van de laatste eeuwen. Maar voordat Nederland dit in het VOC-tijdperk tot een kunst verhief, waren het de Vikingen die al geruime tijd voor ons andere continenten bezochten. Een overeenkomst is er wel tussen al deze groepen: allemaal maakten zij hun reis per boot.

De boot als vervoersmiddel speelt dan ook een cruciale rol in de geschiedenis van de mensheid en de manier waarop onze huidige landsgrenzen tot stand zijn gekomen. Onze moderne samenleving had niet kunnen bestaan zonder de boot en vervoer over de zee is nog altijd een belangrijk onderdeel van onze internationale mobiliteit.

Rotterdamse haven bron van bedrijvigheid

Een goed voorbeeld hiervan is de Rotterdamse haven. Deze is in economisch opzicht van onschatbare waarde voor de handelspositie van Nederland. Nog altijd kiezen veel vaderlandse bedrijven voor import en export via deze haven. De boot als middel en handel als doel zijn dan ook al vele eeuwen lang onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Dit is de reden dat we bij Boats & Boating veel aandacht schenken aan de bedrijven in ons land. Met name nieuwe en veelbelovende ondernemingen hebben onze aandacht, want dit is immers hoe elk groot bedrijf ooit begon. De interessegebieden van ons lezerspubliek gaan inmiddels verder dan watersport alleen. We schrijven daarom over alle thema’s die raakvlakken hebben met boten, water, reizen, handel drijven en financiën.

Gevarieerde thematiek en de laatste aanbiedingen

Zo kan het zijn dat u op onze website niet alleen adviezen vindt over de beste watersportleveranciers of de goedkoopste reisbureaus, maar ook tips over betrouwbare boekhoudkantoren, eerlijke verzekeringen en spectaculaire aanbiedingen binnen uiteenlopende sectoren.

In de loop der jaren hebben we ons ontwikkeld tot een absoluut specialist op het gebied van actuele aanbiedingen en acties. Wie geld wil besparen, kijkt dan ook eerst op de website van Boats & Boating voordat hij online verder zoekt.

Uniek platform voor Nederlandse bedrijven

Ook voor bedrijven is de website van Boats & Boating een interessant platform om zich te tonen aan de buitenwereld. Het gevarieerde lezerspubliek zorgt ervoor dat de doelgroep altijd meeleest, waardoor een artikel op onze website een zeer positieve invloed heeft op het gebied van naamsbekendheid.

De redactie van Boats & Boating publiceert echter niet over elk willekeurig bedrijf een artikel. Alleen ondernemingen die raakvlakken vertonen met onze thematiek en die zich onderscheiden met een hoge kwaliteit en serviceniveau komen in aanmerking voor een vermelding. Meer weten? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Reageren is niet mogelijk