Over ons

Als wereldbevolking reizen we steeds vaker. En dat is niet zo gek. Intercontinentale vluchten, veelomvattende wegennetten en grote havens maken het mogelijk om onszelf op mondiale schaal vliegensvlug te verplaatsen. Of dat nu voor een zakenreis of vakantie is. Wat vroeger onbereikbaar was, is tegenwoordig slechts enkele uurtjes vliegen. En dat maakt de mogelijkheden bijna eindeloos.

Boats & Boating beschrijft al deze mogelijkheden op het gebied van reizen en mobiliteit. Van voordelige familieuitjes om de hoek tot luxe zakenreizen aan de andere kant van de wereld. In onze blogs leest u alles over de beste aanbieders, last-minute acties en de mooiste bestemmingen voor een onvergetelijke vakantie. Waar u ook heen gaat, uw reis begint altijd online: op de website van Boats & Boating!

Handige producten voor op reis

Natuurlijk zijn bepaalde spullen tijdens uw reis of vakantie onontbeerlijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonnebrandcrème bij een strandvakantie of een skipak voor op wintersport. Bij Boats & Boating besteden we daarom niet alleen aandacht aan interessante dienstverleners, maar ook aan relevante producten die u tijdens uw reis of uitje kunt gebruiken.

Op onze website vindt u daarom blogs over variërende onderwerpen zoals fashion, zonnebrillen, sieraden en gadgets; allemaal zaken die u tijdens uw vakantie of reis kunt gebruiken. Zonder goed paar slippers wilt u immers niet op strandvakantie en voor een onuitwisbare eerste indruk op uw zakenreis is een mooi horloge geen overbodige luxe.

Leuke activiteiten zoals watersport

Hoewel de blog van Boats & Boating zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld tot een breed informatief platform, zijn we onze wortels nog altijd niet vergeten. Zoals de naam van de website al verklapt, richtten we ons van oorsprong op alles wat met boten, varen en watersport te maken had. En dus besteden we nog altijd de nodige aandacht aan deze thema’s.

Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe buitenboord motor nodig? Op onze website vindt u de beste aanbieders. Op zoek naar de mooiste buitenland bestemming voor een echte watersportvakantie? U leest er alles over op onze blog. Watersportactiviteiten zijn overigens ook bijzonder geschikt voor een onvergetelijk bedrijfsuitje of een gezellige familiedag. Echte waterratten zijn bij Boats & Boating dan ook aan het juiste adres.

Heeft u zelf een watersport- of reisgerelateerde aanbieder ontdekt die op onze website niet onbenoemd mag blijven? Licht dan de redactie hierover in en wie weet wijden wij een artikel aan het onderwerp.

Reageren is niet mogelijk