Ons vrijgezellenfeest in Overijssel

Ons vrijgezellenfeest in OverijsselSamen met mijn maten heb ik vorige week een vrijgezellenfeest in Overijssel georganiseerd voor Karel, de jongste van onze vriendengroep. Hij gaat eindelijk met z’n vriend trouwen en daarom hadden we besloten om hem een vrijgezellenfeest in Overijssel te geven. We zijn daarvoor bij Outdoor Unlimited terechtgekomen. Zij organiseren vet coole vrijgezellenfeesten waarbij we flink actief aan de slag konden. Dit was heel erg geslaagd.

Outdoor vrijgezellenfeest in Overijssel

Op outdoorunlimited.nl worden diverse vrijgezellenfeesten in Overijssel aangeboden. Zo hebben ze:

  • Outdoor Commando
  • Beat the Bachelor
  • Jackass
  • New Kids
  • Total Bullshit
  • Gooische Vrouwen

Je zou verwachten dat de Gooische Vrouwen voor dit vrijgezellenfeest van toepassing zou zijn, maar dat is het mooie aan Karel, die is totaal niet stereotype en hij houdt wel van een potje actie. We zijn wat dat betreft ook wel echte rauwdouwers en houden van serieus sportieve activiteiten. Ons vrijgezellenfeest in Overijssel moest dus ook sportief worden. We hebben eerst gekeken naar het Beat the Bachelor-programma, waarbij je een programma zelf kunt samenstellen met keuze uit een groot aantal activiteiten. Een paar daarvan spraken ons zeker aan, waaronder:

  • X-treme kickbiking
  • Vlot bouwen en varen
  • Mountainbiken met gids

Allemaal leuk en actief en met fun en gezelligheid voorop. Als het goed is gaat Karel maar één keer trouwen, dus hebben we ook maar één keer de kans om een vrijgezellenfeest in Overijssel voor hem te organiseren. Toen we verder keken zagen we dat er ook een Outdoor Commando-programma wordt aangeboden als vrijgezellenfeest in Overijssel. Hierbij ga je mountainbiken met commando, schieten met een luchtdrukpistool en doe je Archery Tag in commandostijl. Dit kon goed gecombineerd worden met een barbecue aan het eind en omdat we met een flink koppel van 15 man zijn, was dit perfect. Karel is politieman, die houdt heel erg van dit soort dingen, dus voor hem was dit het ideale vrijgezellenfeest in Overijssel.

Het vrijgezellenfeest was te gek

We hebben enorm veel lol gehad tijdens het vrijgezellenfeest in Overijssel. Karel wist niet wat we gingen doen en het was fantastisch om hem toch wel wat zenuwachtig te zien, bang dat we inderdaad toch iets als het Gooische Vrouwen-programma voor hem hadden geregeld. Niets was minder waar. We werden echt sterk op de proef gesteld, vooral de mensen die iets minder sportief zijn in onze groep. We hadden gekozen voor een sportief begin, dus het bier met de bierworst hebben we niet gedaan en aangezien we gingen barbecueën was dat ook zeker niet nodig. We hebben flink gefietst en daarvoor is Overijssel natuurlijk een geweldige omgeving. De natuur is mooi en de frisse buitenlucht voelde heerlijk aan. We hebben flink de spieren moeten gebruiken, maar we waren dan ook in de handen van een echte commando. Daarbij kregen we diverse activiteiten te doen die fysiek en mentaal voor een extra uitdaging zorgden. Het schieten en de archery tag waren super leuk om te doen. Dit was top en het was geweldig om Karel zo te zien genieten. Hij had niet verwacht dat we zo’n passend vrijgezellenfeest in Overijssel voor hem zouden vinden. Dit was hem op zijn sportieve lijf geschreven. Na ongeveer zes uur waren we terug en konden we eerst even lekker douchen. Dat is wel heel prettig na zo’n dag en eenmaal schoon stond er een mooie, uitgebreide barbecue voor ons klaar. Toen hebben we natuurlijk wel op Karel en zijn aanstaande bruidegom getoost en hebben we flink wat bier en wijn weggetikt. Maar dat mag ook op zo’n dag. Uiteindelijk heeft Karel de dag van zijn leven gehad en daar was het ons om te doen.              

Reageren is niet mogelijk