Een kookworkshop in Arnhem als teamuitje

Ik werk voor een leuk jong marketing bedrijf in Arnhem. Vorige jaar kreeg ik promotie en werd ik de teamleider van het team waar ik in werk. Ik ben de teamleider van 6 mensen en ik vind het erg leuk om te doen. De oude teamleider ging voor een ander bedrijf werken en zijn plaats kwam vrij. De baas van het bedrijf wilde graag iemand in het team een promotie geven. Hij had met iedereen in het team een gesprek over wie zij geschikt vonden en daarna werd ik gekozen. Ik was erg blij toen ik het hoorde, maar ik had het niet verwacht. Ik vond het erg fijn dat de andere medewerkers zoveel vertrouwen in mij hadden. Hierdoor begon ik meteen met een goed gevoel in mijn nieuwe functie. Het leiden van een team is vaak uitdagend, maar zeer leuk om te doen. Iedereen in het team werkt minimaal een jaar bij dit bedrijf, dus ze weten goed wat ze moeten doen. Ik ben voornamelijk de teamleden aan het begeleiden. De sfeer in het team is erg goed en dat wil ik graag zou houden. Ik had aan mijn baas gevraagd of ik een teamuitje mocht organiseren, want de laatste keer was bijna twee jaar geleden. Hij vond dit een goed plan en het bedrijf zou alles betalen. Ik vroeg aan de teamleden tijdens een vergadering wat zij graag wilde doen. Twee van de teamleden wilden graag een kookworkshop in Arnhem volgen. We hadden ook andere idee├źn, maar een kookworkshop in Arnhem was na het stemmen het populairste. Ik weet dat een aantal van onze teamleden vegetarisch zijn, daar wilde ik graag rekening mee houden voor de kookworkshop in Arnhem.

Een kookworkshop in Arnhem bij Karens Keuken

Ik wilde graag online een aantal kookworkshops vergelijken, zodat ik deze kon voorstellen. Ik vond verschillende website en ik vond vooral de kookworkshop in Arnhem bij Karens Keuken er leuk uitzien, de andere teamleden vonden dit ook. Ik nam contact op met Karens Keuken via de website bio-catering.nl. Ik vertelde dat wij met het team graag een kookworkshop in Arnhem wilde volgen en vroeg naar de mogelijkheden. Ik kreeg een reactie terug met de verschillende workshops die mogelijk waren. Er zaten er veel tussen die mij leuk leken, maar de vegetarische workshop leek mij het beste geschikt. Ik wilde graag weten wat een workshop zou kosten en wanneer we de kookworkshop konden volgen. Ik vond de prijs niet duur en we konden over een paar weken al langskomen. Ik liet de prijs voor de kookworkshop in Arnhem aan mijn baas weten en hij ging akkoord. Hij zei dat er nog budget over was om achteraf wat te gaan drinken met het team. Samen met het team koos ik een geschikte datum en reserveerde deze datum bij Karens Keuken. Deze datum was nog vrij en we waren van harte welkom.  

Een geslaagde workshop

De kookworkshop in Arnhem bij Karens Keuken was erg leuk en we hebben heerlijke gerechten gemaakt. We hadden begeleiding van een professionele kok en iedereen vond het erg leuk om te doen. Ik weet zeker dat ik een aantal gerechten vaker ga maken. Daarna zijn we nog wat gaan drinken bij een kroeg in de buurt, een aantal zijn daar tot laat gebleven. Het was een leuk teamuitje en iedereen had een leuke dag.

De kookworkshop in Arnhem bij Karens Keuken kan ik aanraden

  • Je kan kiezen uit verschillende kookworkshops
  • Je krijgt begeleiding van een echte kok
  • Het eten was erg lekker en ik ga deze gerechten vaker maken
  • Bio-catering

Reageren is niet mogelijk