Kamperen in luxe dankzij een camping met privé sanitair

Kamperen is natuurlijk hartstikke leuk, want je bent lekker in de natuur en gaat als het ware weer terug naar de basis. Maar het feit dat je altijd met je toiletrol over de camping naar de wc moet struinen is een minder romantisch aspect van kamperen. Niet alleen voelt dat gewoon enigszins beschamend, maar het is ook niet bepaald comfortabel. Helemaal als je in de nacht ook vaak naar het toilet moet of als je in de avond graag wat mag drinken en dus om het half uur even de tank moet legen. Als je dan constant heen en weer moet lopen naar een openbaar toilet, dan kan dat een impact hebben op hoe je de vakantie ervaart. Maar dat is allemaal op te lossen door te kiezen voor een camping met privé sanitair zoals je dat hebt op camping De Berken. Want een dergelijke camping zorgt ervoor dat je gewoon naast je eigen tent of caravan naar het toilet kunt. Het betreft een camping met privé sanitair, dus het is niet zo dat je je tent gewoon naast de openbare WC vindt. Het enige voordeel daarvan zou zijn dat je minder ver hoeft te lopen, maar voor de rest heb je dan alleen maar nadelen. Iedereen zou immers vlak naast jou tent zijn of haar behoefte doen en je hebt dan ook altijd te maken met het rumoer en lawaai in de ochtend, overdag in de avond en ook ‘s nachts. Dat is dus niet echt een voordeel. Maar het betreft in dit geval dus gewoon je eigen privé sanitair. Dat betekent dat je naast jouw tent je eigen WC en douche hebt waar alleen jij en je gezinsleden gebruik van maken. Je kunt in de ochtend dus snel even onder de douche stappen of naar het toilet gaan en als je een beetje goede afspraken kunt maken met de overige leden van je gezin, dan kom je dus ook niet voor een dichte toiletdeur te staan. Op een camping met privé sanitair kun je dus zowel genieten van de natuur en de vrijheid van kamperen in de open lucht, als het comfort van je eigen toilet. Het betreft ook verwarmd sanitair, zodat de voetjes lekker warm blijven als je in de nacht of vroege (koude) ochtend naar het toilet moet. Maar als het hoogzomer is, dan is dat vaak niet eens noodzakelijk. Maar het toch prettig dat deze voorziening er is op de camping met privé sanitair.

Boek een camping met privé sanitair via campingdeberken.nl

Mocht je graag een comfortabele vakantie willen boeken, maar toch ook wel gewoon willen kamperen, dan kun je terecht op de website van campingdeberken.nl voor een camping met privé sanitair. Je kunt dan meteen kijken wat er beschikbaar is. Je kunt met je eigen tent of caravan langskomen, maar je kunt ook accommodaties huren. Hierbij kun je denken aan:

  • Trekkershut
  • Studio
  • Tent
  • Chalet

Je hebt dus veel verschillende mogelijkheden als je naar camping de Berken gaat.

Kijk voor meer informatie over de beschikbaarheid op campingdeberken.nl

Via de site van deze camping met privé sanitair kun je meteen zien of er ruimte is op de data van je keuze. Je kunt je aankomst- en vertrektijd invoeren en direct zien wat er beschikbaar is. 

Reageren is niet mogelijk