Een ervaring om nooit te vergeten dankzij sneeuwschoenwandelen

Een avontuurlijke vakantie waar je van een schitterende omgeving kunt genieten is uiteraard een van de leukste dingen die je kunt beleven. Maar zoiets komt je niet aanwaaien. Wonende in een Vinex wijk in Nederland zul je moeite moeten doen om ergens avontuur te vinden. De beste manier om het toch te vinden is door de wijk en het land te verlaten en bijvoorbeeld te gaan sneeuwschoenwandelen onder begeleiding van Roy van Langen in een land als Oostenrijk. Als je namelijk gaat sneeuwschoenwandelen, dan komt het avontuur je al snel tegemoet. Allereerst loop je in een schitterende omgeving in de sneeuw. Je kunt hier dus ook niet met je speedo en badslippers rondlopen, terwijl je een biertje van de bar in je hand houdt. Je moet tijdens sneeuwschoenwandelen echt opletten wat je doet, waar je loopt en wat je medereizigers aan het doen zijn. Er is dus een klein element van gevaar en dat is waarom je het onder begeleiding doet van Roy van Langen. Roy kent de veilige routes, kent de gevaren en is hier op voorbereid. Je loopt daardoor niet op de bonnefooi over de sneeuw met het risico dat je ergens wegzakt. Dat maakt sneeuwschoenwandelen een leuke maar toch ook avontuurlijke onderneming. Het is ook niet direct iets dat heel makkelijk is. Je moet er dus wel even wat voor doen, maar dat is precies wat je altijd hebt als je op avontuur gaat. Naar een land reizen en de hele dag aan het zwembad liggen is niet bepaald avontuurlijk, maar wel heel makkelijk. Een dergelijke vakantie kost geen enkele moeite of inspanning. Je moet alleen even naar het vliegveld reizen, maar dat kun je doen met je hoofd in een boek of in een tablet. De trein en het vliegtuig brengen je immers naar de plaats van bestemming en jij hoeft alleen maar te zitten. Als je gaat sneeuwschoenwandelen, dan moet je eerst ook even naar de plaats van bestemming. Maar eenmaal daar ga je wel actief aan de slag. Je gaat immers vele kilometers lopen met een zware tas op je rug en ook nog eens in de sneeuw. Het is dan ook een actieve vakantie waarin je je lichaam traint. Maar het is niet moeilijk in de zin dat je allerlei lastige capriolen moet uithalen. Het is uiteindelijk een kwestie van wandelen en dat kan in principe iedereen. Daarom is sneeuwschoenwandelen zeer geschikt voor jong en oud. Wil je dus op avontuur, kies dan voor sneeuwschoenwandelen met Roy Reizen.

Alles wat je moet weten over sneeuwschoenwandelen vind je op reizen.royvanlangen.nl

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden van wandelen in de sneeuw of andere avontuurlijke vakanties, dan kun je terecht op de site van reizen.royvanlangen.nl voor meer informatie. Zo kun je bijvoorbeeld de volgende reizen boeken: 

  • Wandelreis in Noorwegen (Lofoten)
  • Wandelreis Groot-Brittanni√ę (Wales)
  • Wandelreis Schotland (Ben Nevis)

Je kunt dus alle kanten op en het hoeft niet altijd in de sneeuw plaats te vinden.

Neem contact op met Roy

Mocht je op vakantie willen gaan en op zoek zijn naar een beetje avontuur, kijk dan op de site en neem contact op met Roy van Langen. 

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk