Kies voor Limburg!

Bent u op zoek naar een vakantiepark in Limburg?Wilt u genieten van de mooie natuur en het bourgondische eten? Dan is Limburg een aanrader. Er valt heel veel te beleven. Zo kunt u wielrennen in de bergen, verschillende festival bezoeken, naar zomermarkten en veel meer! Om van de natuur te genieten is dit ideaal. Want in de buurt van het recreatiepark bevinden zich verschillende natuurparken die het ontdekken waard zijn. Met de uitgestrekte bossen, heidevelden en de Maasovers is de omgeving perfect om even lekker uit te waaien. En er zijn ook dingen te ondernemen, zo kunt u bijvoorbeeld naar het openluchtmuseum waar je van alles kunt beleven, bewonderen en zien!

Recreatiepark de Leistert

Bij recreatiepark de Leistertgeniet u in authentieke Limburgse boerderijstijl van uw vakantie. En het is misschien wel het mooiste bungalowpark in Limburg! Het recreatiepark heeft de titel ‘Topcamping’ gekregen van de ANWB. Overnachten met kinderen wordt een feest, want er is een subtropisch zwembad en een bomvol recreatieprogramma. Er valt dus altijd wat te beleven. En u overnacht niet in een standaard huisje. Want u heeft de keuze uit een glampingtent en bungalows in verschillende bouwstijlen geschikt voor verschillende gezelschappen. U leest het, u kunt hier met alle wensen terecht. En het blijft niet alleen bij overnachten. Want er is ook veel te doen. Zo kunt u gebruik maken van de bowlingbaan, het buiten zwembad, het subtropisch zwembad en de speeltuin. Ideaal voor de kinderen!

Reserveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Zoals gezegd zijn er verschillende slaapplaatsen, afhankelijk van het gezelschap. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een luxe bungalow met een privé sauna en een whirlpool of van een glamping tent waarin u het gevoel van kamperen en een bungalow combineert. Online maakt u makkelijk een reservering, helemaal naar uw wensen. Door gebruik te maken van de filters worden de geschikte slaapplekken getoond.

Reageren is niet mogelijk