Hoe onderscheidt de goochelaar zich?

Wat maakt de goochelaar anders dan de rest van soort? Dat is een heleboel. Ik wilde vroeger eigenlijk goochelaar worden maar kwam er als snel achter dat dit beroep niets voor zou zijn. Wel kun je goochelaars inhuren via de volgende website: richmagic. Rich Magic staat garant voor absoluut topkwaliteit en bijzonder entertainment van ontzettend hoog niveau. Wat maakt dat je moet kiezen voor Rich Magic? Vooral vanwege de volgende redenen: 

  • De jarenlange ervaring 
  • Professionele aanpak
  • Meer dan 150 keer per jaar optreden
  • Een van de meest geboekte goochelaars van Nederland

De jarenlange ervaring van Rich Magic tezamen met zijn professioneel aanpak zorgen ervoor dat hij meer dan 150 keer per jaar kan optreden. Daarnaast is hij dus een van de meest geboekte goochelaars van Nederland, dat is bijzonder want het is moeilijk om je te onderscheiden in dit beroep. Dit is ook een van de redenen dat ik aanvankelijk niet voor dit beroep heb gekozen, waarom ik daarvoor nog meer niet heb gekozen komt straks aan bod. Op internet bieden ook nog eens veel mensen hun diensten aan, teveel waardoor men door de bomen het bos niet meer ziet. Het is dus belangrijk om je te onderscheiden en op te vallen tussen de rest. Dit kan met name door acts op maat te maken waarbij het logo centraal staat, zodat mensen je herkennen en blijven onthouden. 

Waarom ben ik geen goochelaar geworden? 

Het is natuurlijk de vraag waarom ik dit beroep niet ben uit gaan oefenen. Het leek mij namelijk altijd wel een ontzettend leuk beroep maar tegelijkertijd ook enorm ingewikkeld. Hoe kun je letterlijk al die ballen tegelijk in de lucht houden? Misschien geloofde ik wel niet genoeg in mezelf en dacht ik dat ik een dergelijk beroep nooit zou kunnen uitoefenen. Sinds ik een klein kind ben heb ik enorm veel bewondering voor goochelaars. Ik heb me altijd afgevraagd of zij van nature het talent hebben om dergelijke kunsten te kunnen uitvoeren of dat ze dat zichzelf hebben aangeleerd. Daarom ging ik op zoek naar goochelaars bij mij in de buurt en vroeg ze hoe ze zo goed zijn geworden in wat ze doen. Met natuurlijk stiekem de hoop dat ik ook ooit nog goochelaar zou kunnen gaan worden. Maar zoals ik al noemde is salaris niet onbelangrijk. Daarom heb ik kort gekeken hoe zij het beste geld kunnen verdienen. 

De goochelaar en het salaris

Belangrijk is natuurlijk ook dat als je fulltime aan de slag wilt gaan dat je genoeg verdient. Een goochelaar is iemand die op een bijzondere manier goocheltrucs kan uitvoeren, bijvoorbeeld een konijn uit een hoed laten verschijnen. Je kunt je natuurlijk afvragen hoeveel een dergelijk beroep oplevert, dus of je er brood mee kunt verdienen. Hij heeft dan wel goochelshows op kinderfeestjes en partijen, maar dit levert niet altijd evenveel geld op. Een manier is ook om zelfstandig aan de slag te gaan door bijvoorbeeld goochelshows te geven, in de vorm van een theater. Men moet dan tickets kopen om de show te bezoeken en dat levert vaak meer op. Iedereen kent hem wel: Hans Kazan, een van de bekendste goochelaars van Nederland. Dit is het voorbeeld van hoe moet. Wie weet treedt jij later wel in zijn voetsporen.. 

Reageren is niet mogelijk