Ga jij op vakantie naar een fietshotel?

Hou jij er niet van om stil te zitten tijdens je vakantie? Kies dan voor een verblijf in een fietshotel en maak leuke fietstochtjes tijdens je vakantiedagen! Sommige mensen doen het liefst helemaal niets als zij vrij zijn, ze willen op het strand liggen, een boek lezen en verder niet al te veel doen. Andere mensen gruwelen van dit idee, zij willen juist de omgeving verkennen, actief bezig zijn en genieten van de natuur. Een fietsvakantie vanuit een fietshotel kan voor deze laatste groep dan ook een heel goed idee zijn!

Fietshotel als uitvalsbasis

Een fietsvakantie kan echt heerlijk zijn, maar als je echt iedere dag naar een andere plaats fietst, kan het ook behoorlijk wat voeten in de aarde hebben. Je moet dan immers al je bagage steeds meenemen en eventueel zelfs ook je tent. Dit gaat veel mensen te ver, zij willen op hun vakantieplek lekker fietsen, maar willen aan het eind van de dag ook heerlijk ontspannen. Geldt dat voor jou ook? Dan is een fietshotel een uitstekend idee als uitvalsbasis. Je verblijft dan op één plaats en verkent vanuit daar de direct omgeving op je fiets. Zo kun je in een paar dagen tijd een regio goed leren kennen. Je hoeft dus ook je bagage niet mee te nemen onderweg en dat scheelt in het gewicht en de zwaarte van de fietstochten. Heb je de hele dag gefietst, dan kun je daarna heerlijk ontspannen op je hotelkamer. Een fietshotel kenmerkt zich door het aanbod van verschillende fietsroutes in de nabije omgeving, de aanwezigheid van goede tweewielers die gehuurd kunnen worden en ligging in een regio die erg geschikt is om al fietsend te verkennen. In Nederland geldt dit natuurlijk voor heel veel regio’s buiten de grotere steden. Wat is dan een goede omgeving om naar toe te gaan en een goed fietshotel om voor te kiezen?

‘t kruisselt

Als jij op zoek bent naar een mooie fietsbestemming in Nederland, dan is het gebied van De Lutte, in de provincie Overijssel, echt een heel goede keus. Je vindt hier fietshotel ‘t kruisselt, dat gelegen is in prachtige natuur met verschillende knusse dorpen in de directe nabijheid. In de regio zijn heel veel fietsroutes uitgezet, dus je zult daar als fietsliefhebber echt aan je trekken komen. Je fietst door prachtige heidevelden, langs mooie riviertjes en bijzondere zandverstuivingen. Het natuurschoon zal iedereen bevallen! Maar dit fietshotel biedt natuurlijk niet alleen als voordeel dat het in een mooie regio ligt, ‘t kruisselt biedt nog veel meer:

  • gratis uitstekende huurfietsen met acht versnellingen
  • elektrische huurfietsen tegen een kleine meerprijs
  • binnenzwembad
  • infrarood cabines
  • jeu de boules baan

Spierpijn van al het fietsen? Ontspan je spieren in een infrarood cabine. Even een dagje wat anders dan op de fiets zitten? Speel een potje jeu de boules of trek wat baantjes in het zwembad. Daarnaast beschikt ‘t kruisselt ook nog over een uitstekend restaurant, je hoeft voor je maaltijden dus niet de deur uit te gaan! Al deze punten maken dat zij een uitstekende keus zijn als jij op zoek bent naar een goed fietshotel in Nederland!

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk