Een barbecue workshop volgen voor een vrijgezellenfeest

Dit jaar gaat een goede vriend van mij trouwen en ik wordt zijn getuige. Ik help hem zoveel mogelijk met de voorbereiding van zijn bruiloft, bijvoorbeeld met het kiezen van zijn trouwpak. Ik was echter ook verantwoordelijk voor het organiseren van het vrijgezellenfeest, dit vierden wij vorige week. Ik vond het erg lastig om wat leuks uit te kiezen, maar vond gelukkig de mogelijkheid om via Kolenboertje een barbecue workshop te organiseren voor de groep. Dit was erg leuk en een groot succes. Ik ken mijn vriend al sinds de basisschool en wij zijn jarenlang beste vrienden. Het was voor mij dan ook geen verrassing dat hij mij als getuige zou vragen. Ik moet eerlijk zeggen, dat ik niet helemaal precies wist wat de taken van een getuige zouden zijn, maar was meer dan blij om de uitnodiging te accepteren. Online had ik daarna opgezocht waar ik allemaal mee moest helpen en het leek mij erg leuk om te doen. Ik zag al direct uit naar het organiseren van een vrijgezellenfeest voor mijn vriend. Wij hebben een leuke vriendenploeg en trekken nog regelmatig met elkaar op. Ik vroeg de andere jongens wat zij leuke ideeën vonden, want zelf vond ik het erg lastig om iets leuks uit te kiezen. We bespraken allemaal verschillende ideeën, maar een barbecue workshop leek ons allemaal het beste. Ik dacht dat ik geen goede ideeën had, maar ik kwam hier zelf mee. Het idee was om het vrijgezellenfeest te organiseren in de zomer, waardoor het ideaal zou zijn voor een barbecue. Wij hadden van te voren een budget afgesproken en dit was erg ruim, waardoor ik een goede barbecue workshop kon uitkiezen. Ons idee was om op een zaterdag middag een workshop te volgen van twee tot vier uur en daarna met ze allen wat te gaan drinken. 

Een barbecue workshop van Kolenboertje

Online zocht ik naar goede workshops en vond verschillende bedrijven die een barbecue workshop organiseerden. Een van de bedrijven die ik vond was Kolenboertje en dit bedrijf leek mij direct een goede keuze. Zij organiseren verschillende soorten workshops en zijn gespecialiseerd in de barbecue. Op hun website staan bijvoorbeeld ook verschillende recepten en kan je ook producten voor de barbecue kopen. Ik las veel positieve reviews over dit bedrijf en zag dat het ook mogelijk was om zelf een barbecue workshop te organiseren. Ik nam contact op met dit bedrijf en kon goede afspraken maken over de workshop.

Een zeer leerzame workshop

Vorige week was het vrijgezellenfeest en de barbecue workshop en wij hadden een zeer geslaagde dag. De workshop was zeer leerzaam en leuk om te doen. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd en wij leerden veel nieuwe technieken. Daarna hebben wij de avond afgesloten met een aantal drankjes in een kroeg in de buurt. Wij waren erg tevreden met de barbecue workshop van Kolenboertje en raden dit bedrijf aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in barbecues
  • Op hun website kan je recepten vinden en producten kopen
  • Zij organiseren verschillende soorten workshops
  • Klanten geven dit bedrijf veel goede reviews
  • Wij hebben veel geleerd en hadden een leuke dag 

Reageren is niet mogelijk